DÜZCE / KAYNAŞLI - Dipsizgöl Ortaokulu

Kas

İlçemizde düzenlenen 24 Kasım Öğretmenler Voleybol Turnuvası'nda okulumuz öğretmenleri şampiyonluk kupasını kazandılar. Ödüllerini sayın kaymakamımız Sn. Ali AÇIKGÖZ'den aldılar. Turnuvaya katılan tüm takımlarımızı ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk  ve  Tüm Öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.

24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programında görev alan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Cumhuriyetimizin ilanının 100.yılı, okulumuzda gerçekleştirilen törenle, büyük bir coşkuyla kutlandı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yaşında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarını saygı ve minnnetle anıyoruz.

Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk, onu devam ettirecek sizlersiniz.

Ekm