DÜZCE / KAYNAŞLI - Dipsizgöl Ortaokulu

Dipsizgöl Ortaokulu

müdür 0530 973 55 96
Adres
DİPSİZGÖL KÖYÜ SAĞLIK MEVKİİ SAĞLIK KÜME EVLERİ NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 KAYNAŞLI / DÜZCE
Vizyon
Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan, çizgi üstü model bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için, eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için, Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için, çevremize de eğitim vermek için, severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için, geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılarımız için başarılar kısmına bakabilirsiniz.
08.50-15.10
Karayolu asfalt (D-100 yoluna 4 km içeriden asfalt yol)
Servis Bilgisi
Okulumuz taşımalı eğitim veren bir okuldur. Çevre köylerden öğrenciler taşınmaktadır. İlçe ya da ile bir servis yoktur.
Dipsizgöl Köyü Sağlık Mahallesi No:18 Kaynaşlı /DÜZCE
Kaynaşlı ilçesine 14 km, Düzce iline 29 km, Bolu iline 27 km´dir
Sportif Etkinlikler
Okul çapında her yıl turnuvalar yapılmaktadır. Okulumuz il ve ilçede yapılan turnuvalara katılım sağlamaktadır.
Tubitak 4006 Projesi
Proje Çalışmaları
Kardeş Okul Projesi, Düzce Kodluyor Projesi, İyilikte Yarışan Sınıflar Projesi, Kütüphane Sınıf Projesi, Denge-Başarıya Bir Adım Projesi, Annem Varsa Bende Varım Projesi, eTwinning Projeleri